LOADING
Sta je to SEO

Šta je to SEO?

SEO ili search engine optimization je proces kojim se određene stranice ili čitav sajt optimizuju da bi pozicionirali na prvoj strani Googla ili nekog drugog pretraživača.

SEO se sastoji iz više cjelina, mnoge od njih su veoma bitne kada je optimizacija u pitanju, počevši od pravilne hijerarhije sajta, linkova, backlinkova, brzine sajta itd…

Naravno, SEO se ne radi samo zbog pozicije na prvoj strani, u većini slučajeva ljudi naprave sajt kojeg Google nikada ne posjeti, što izaziva frustracije kod vlasnika sajta.

Jer na kraju krajeva, web dizajn i SEO optimizacija se rade baš iz tog razloga, a to je više posjeta tj. saobraćaja na sajtu koji će se kasnije pretvoriti u potencijalne mušterije.

Zamislite da ste zubar, i da kada neko ukuca na pretraživaču “zubar banja luka” i vaš sajt je na prvoj strani i na prvoj poziciji, to bi vama kao zubaru donijelo mnogo više pacijenata i mnogo više posla.

SEO radi upravo to, brine se da ste vi na prvoj strani ili na boljoj poziciji od prethodne.

Mi kao tim za SEO koji se bavi ovim poslom još od 2009 godine, znamo šta je potrebno da vas pozicioniramo na boljem mjestu svih većih poznatih pretraživača.

Koristimo samo najskuplje SEO alate i programe, imamo bazu svojih sajtova i znamo šta pretraživači žele od svakog sajta kada je SEO optimizacija u pitanju.

Ovaj članak može biti i opširniji, ali ne želimo da vas opterećujemo stručnom tematikom.

Ako želite bolje pozicije na pretraživačima, slobodno nas kontaktirajte i vidjećemo šta možemo učiniti za vas.

Hvala na čitanju i ukazanom vremenu za ovaj članak.

SEO Banja Luka

 

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *