LOADING

SEO Usluge koje mi vrsimo su sledece:

SEO Optimizacija:


On Site Optimizacija
:

Pod on site optimizacijom podrazumijeva se optimizacija slika, stranica, socijalnih linkova i ostalih tagova koji su neophodni za bolje pozicioniranje vaše sranice. On site ili ukratko optimizacija na samom sajtu je jedan od najbitnijih elemenata SEO optimizacije.

Off Site Optimizacija:

Off sajt optimizacija ili optimizacija koja se radi van granica vašeg sajta podrazumijeva sve ono što vaš sajt predstavlja u dobrom ili lošem svjetlu, počevši od linkova ka vama, komentara, recenzija. Pod off site optimizacijom vršimo dodavanje sajta na razne pretraživače kao što su google, bing ili yahoo.

Izgradnja Backlinkova

Iako su se desile mnoge promjene kada je SEO u pitanju i izgradnja backlinkova, oni su i dalje jedan od važećih faktora za bolje pozicioniranje na pretraživačima.

Backlink je u sustini link koji linkuje ka vama, tj. sajt A linkuje ka vama, ako je sajt A poznat i siguran sajt, vi ćete imati koristi od tog backlinka, ako je sajt A pun spama i nepovjerljiv je po pitanju kradje informacija, to ugrožava vašu poziciju na Googlu.

Zato smo mi tu, da se pobrinemo da izgradnja backlinkova ide kako treba i da dobijete poziciju koju zaslužujete, i vi a i vaš posao.

Hvala na ukazanom vremenu.