LOADING

SEO optimizacija

SEO ili optimizacija za pretraživače, je postupak kojim se vaš sajt ili stranica optimizuju po najnovijim standardima i pravilima svih vodećih i poznatih pretraživača u korist boljeg pozicioniranja.

SEO optimizacija je proces koji može da traje od mjesec, tri ili pola godine, za to vrijeme se gledaju svi mogući faktori kako bi bolje pozicionirali vaš onlajn projekat.

Obraća se pažnja na backlinkove (sajtovi koji linkuju ka vama), slike, tekst, brzinu sajta, i ostale detalje koje mi kao SEO firma koristimo da bi naše klijente pogurali* ka boljim pozicijama.

Ključne riječi su jedan od osnovnih faktora bez kojih ni jedan sajt ne može da izgleda profesionalno.

Svi poznati pretraživači neće nagađati o čemu je vaš sajt, a vi sigurno ne želite da pozicionirate za pogrešne ključne riječi, zato smo mi tu da vam pomognemo oko izrade mape sajta i linkova koji će predstaviti vas i vaš posao u najboljem mogućcem svijetlu.

Mnogi ljudi ne shvataju poentu i razliku između prve, druge i treće strane rezultata, ali vi prvi znate da nikada niste kliknuli na linkove koji nisu među prvim u rezultatima pretraživača.

Isto tako ni vaše potencijalne mušterije i klijenti neće gledati dublje od prve stranice recimo Google pretraživača.

Ako želite više profita i da vaš posao opstane u sve većoj konkurenciji, vi morate pozicionirati bolje onlajn kada neko traži vaš posao ili vaše ime/brand.

Hvala na čitanju

SEO BanjaLuka tim